Vagány kültéri játékok

By | november 13, 2022

A kültéri játékok számos formája érhető el az áruházak kínálatában, ezek közül a legvagányabbak talán a járgányok! Fiúk és lányok egyaránt odáig vannak a menő motorokért, taxikért, rollerekért, melyek segítségével a közlekedés is játékossá tehető a számukra! A kültéri játékok járgányos kínálata elérhető az alfajatek.hu oldalán, mind lányos és fiús színekben is!

Sőt, különösen a fiú számára ajánlott az óriás markoló, ami egy igazán férfias járgány! Erre nem a kis tündérek és balerinák szoktak felülni, hanem azok a vasgyúrók, akik már 3 éves kortól szeretnék megérezni ahogyan férfierő csordogál az ereikben! Ezt tovább lehet fokozni az óriás traktorral, valamint a gokart autóval, tehát a kültéri játék kínálat terén nincs szűkölködés! Aki mer, az nyer! Itt a kérdés leginkább az, ki mennyire bevállalós?!

A kültéri játékok járgányai között kapható lábbal hajtható bébi taxi is, lányoknak rózsaszín, fiúknak pedig zöld színben. Ezeknek a kültéri játékoknak köszönhetően fejlődik mind a mozgáskoordináció, mind pedig a tájékozódási képesség, sőt, akár egy kis KRESZ-t is tanulhatnak közben a kicsik! A motorozás minden gyermekkor alapvető élményéhez tartozik, ahogyan a játszótéri móka is.

A rollerezés is egyre népszerűbb a gyerekek körében, főleg, a 2-3 évesek számára is elérhető, üléssel is rendelkező rollerek által. Valamint, időközben át lehet váltani bringára, melyet már 3 éves kortól lehet gyakorolni a kétkerekű gyakorló bicikliknek köszönhetően. Szerezze be gyermeke számára a kültéri játékokkal átélhető közlekedési és tájékozódási élményeket a járgányokon keresztül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük