Óvodai udvari játékok – Faberland

By | június 4, 2022

Óvodai udvari játékok terén Magyarországon a Faberland vállalat olyan eszközök gyártásán és kivitelezésén dolgozik, amelyek által az évek során már számos település és óvoda gyermekeinek okoztunk örömet és életreszóló, maradandó élményt.

Péceli alapítású cégünk 12 éve még egy garázsból indult, mára viszont már rendkívül kiterjedt tevékenységi körrel rendelkezünk. Munkásságunk során változatos és szerteágazó projektekben vettünk részt, amelyeket sikerrel vittünk végbe.

Az óvodák udvarának berendezése különösen fontos szereppel bír, ugyanis hatékonyan és produktív módon kell ezt kivitelezni úgy, hogy közben a kicsik biztonsága és fejlődése legyen az első szempontok között. Éppen ezért a legjobb óvodai udvari játékok kiválasztása elengedhetetlen a tervezési folyamatban annál is inkább, mert ilyen jellegű beruházás nem minden évben történik egy intézmény életében.

Az eszközök strapabírását és körszerű kivitelezését szem előtt tartva ezért olyan óvodai udvari játékokat forgalmazunk, amelyeknek a kivitelezése számos év tapasztalataira épül, és nagyszerű módon segítik az óvodai közösségek mindennapjait a foglalkoztatásban és a tehetségfejlesztésben.

Cégünk a játszóterek tervezésétől egészen a teljeskörű kivitelezésig vállalja a tartós, magas műszaki tartalommal bíró és esztétikus megjelenésű közterületi játszótér eszközeinek a gyártását és telepítését. Kollégánk prémium EU szabványos játszótér építési szakértelme által megtaláljuk minden egyéni igényre is a megoldást, ugyanis óvodai udvari játékok kivitelezésében vállalunk egyedi tervezést is, ami során az intézmény vezetőségével közösen valósítjuk meg az elképzelt játszóteket.

A különböző játszóvárak, hinták, drótkötélpályák, térhálós játszóeszközök, kültéri hangszerek, trambulinok, homokozók, forgó és billenő eszközök, egyensúlyfejlesztő eszközök kombinálásával olyan játszóteret hozunk létre, amelynek garantáltan örülni fognak a gyerekek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük