Mi módon segíthet a Motivational Maps teszteredménye a munkakeresésben?

By | november 5, 2021

Nem jó az, ha egy ember nem szereti a munkáját, ha csak nyűg neki és inkább csinálna akármi mást, mint hogy egy újabb reggelen bemenjen a munkahelyére. Sokféle álláspontot hallhat az ember, hogy kinek a hibája az, ha egy munkavállaló nem szereti azt, amit csinál.

De az igazság az, hogy mindkét félnek, a munkáltatónak és a munkavállalónak is tennie kell azért, hogy élvezetes maradjon a munka és lelkes az alkalmazott. Hogy már az alapok is jók legyenek többek közt segítségünkre lehet a Motivational Maps kitöltése, mely felméri, hogy az alkalmazottaknak mi a motiváló erői és aztán ennek megfelelően tud ő munkahelyet keresni, vagy tud neki a főnöke megfelelő feladatokat adni.

Munkáltatói részről az, hogy ki tudjuk szűrni, hogy ki lesz hosszabb távon is lelkes a munkában a Motivational Maps úgy tud segíteni, hogy a kitöltés után kiviláglik, hogy inkább kreatív alkotóként, vezetőként vagy épp feladatteljesítőként fog az adott ember helytállni, tartósan motiváltan maradni. Munkavállalói részről a Motivational Maps eredménye azt fogja megmutatni önismereti jelleggel, hogy milyenek a munkával kapcsolatos elvárásai és hogy ennek megfelelően milyen irányba érdemes munkát keresnie.

Mivel nem mindenki tudja kapásból levenni, hogy ki milyen feladatkörben lesz a legmotiváltabb, ezért hasznos a Motivational Mapsnek a kitöltése, mely rávilágít, hogy milyen feladatokkal lehet motiválni az adott embert, ha pedig az derül ki, hogy valaki nem passzol egy adott munkakörre a motivátorai alapján, akkor utána a teszt eredményével a kezében célzottabban tud majd tovább keresni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük