A szekcionált garázskapu esztétikai szempontú megközelítése

By | január 31, 2021

A szekcionált garázskapu szerkezetét tekintve egy strapabíró, hőszigetelő szerkezet, mely a régebbi garázskapukkal ellentétben nagyobb biztonságot nyújt a garázsban őrzött értékeink számára és ezzel egy időben még esztétikus megjelenésű is.

A szekcionált garázskapuk nagy választékban érhetőek el különböző nyílászárókat forgalmazó cégek, üzletek és weboldalak kínálatában, ráadásul ha úgy döntünk, hogy náluk vásárolunk egyéni igények benyújtására is van lehetőségünk. A cégek a garázskapuk beépítésében is segítenek, tehát nem kell aggódnunk, ha a hagyományos szabványoknak nem felel meg teljes mértékben az általunk elképzelt nyílászáró. Akár olyan extrém méretezés is teljesen megvalósítható, mint egy 6×3 méteres szekcionált garázskapu, hiszen 5 mm-enként módosítható igény szerint a kapu magassága és szélessége is. Az egyéni változtatások pedig nem csorbítják a szekcionált garázskapuk azon pozitív tulajdonságait, mint amilyen a profi hőszigetelés vagy a balesetmegelőző kialakítás.

A profi kialakítás és a személyre szabhatóság mellett a garázskapuk manapság már lehetnek esztétikusak. Már több mint 200 különféle színből válogathatunk ezen belül pedig többféle minta is elérhető már.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük