Forma–1 új felfogásban

By | március 11, 2020

Gyerünk, gyerünk, gyerünk, itt az idő, hogy másképp tekints a Forma–1 minden percére.

Az új F1 TV alkalmazás minden futamot, időmérőt és gyakorlást élőben közvetít, így a legjobb megoldást kínálja az autósport szerelmesei számára. Az iPhone vagy az iPad képernyőjén a tévéközvetítések minőségében élvezheted a látványt, és ez még nem minden.

Az app nemcsak a világjáró körút minden állomását tartalmazza, de olyan bennfentes információkat és versenyelemzéseket is közöl, amelyekről általában csak azok tudnak, akik a bokszutca falánál kiépített irányítópultoknál ülnek.

Az előfizetés-alapú F1 TV app Monacótól Silverstone-ig, Sao Paulótól Texasig közvetíti a versenyt olyan személyre szabható menükkel, amelyekben minden kéznél van az egyénileg mért időktől a versenyzőket nyomon követő térképig, sőt még rendezőt is játszhatsz, aki maga alakítja a műsor menetét.

 

Az F1 TV az általad választott kameraállásokból közvetíti számodra a versenyt.

Az F1 TV app nem csupán a téged legjobban érdeklő adatokat mutatja, de számos kameraállás közül választhatsz, így tetszésed szerint követheted nyomon a versenyt, beleértve a 20 autó fedélzetéről közvetített képet is.

Ha ennél is többet szeretnél, egészítsd ki a valós idejű videót: hallgasd a csapatok rádióközvetítéseit, vagy tájékozódj a kedvenc versenyzőid autógumijairól. És ezek csupán a hétvégi versenyek fénypontjai.

Nincs futam a hétvégén? Sebaj, válogass a klasszikusok közül!

Ha elmulasztottál egy fontos versenyhétvégét, az alkalmazásban igény szerint elérheted az összes Forma–1-es futamot, beleértve a régebbi versenyek gazdag archívumát is.

Előfizethetsz a mindent tartalmazó Pro csomagra, vagy választhatod az F1 TV Access lehetőséget, ahol az élő közvetítés nélkül tekintheted meg az adatokat. Bárhogy döntesz, olyan közel kerülsz az eseményekhez, mint még soha.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük